Hvilken tavle har du brug for? Vi har et stort udvalg

I enhver form for undervisning er det vigtigt at have en god tavle, der er lavet af ordentlige materialer, som gør tavlen holdbar, og den skal samtidig være brugervenlig. Her hos Total Inventar har vi et stort udvalg af produkter – du kan faktisk få lige den tavle, du ønsker og har behov for eksempelvis på skolen eller i firmaet. Vi leverer alle typer i alle størrelser og med en masse kombinationsmuligheder. Vi har for eksempel både nogle til at skrive på, opslagstavler og interaktive tavler. Vil du gerne se og høre mere om vores produkter, kan du finde dem her på hjemmesiden, eller du kan downloade vores katalog for at se specifikationer samt priser.

Læs mere her på siden om:

  • Det store udvalg af tavler
  • Vores høje kvalitetskrav

Se mere her

Du kan få alt lige fra en ”almindelig” tavle til en interaktiv tavle

Vi kan tilbyde dig alle former for tavler, således at du kan nøjes med at købe dem ét sted, hvis du for eksempel både skal bruge skrivetavler og opslagstavler. Vores produkter har nogle standardmål, men vi leverer også gerne tavler i specialmål, hvis du godt kunne tænke dig en tavle i en helt bestemt størrelse.

Vi har følgende tavler, der kan kombineres på forskellige måder:

  • Kridttavler, whiteboards, glastavler og planlægningstavler
  • Køre-/svingtavler, flip-over tavler og hejse-/klaptavler
  • Stofbeklædte opslagstavler, magnetiske opslagstavler og aflåselige opslagstavler
  • Interaktive tavler (se mere på www.totalinventar.dk)
  • Tavletilbehør

Derudover har vi følgende produkter:

  • Skinnesystemer og galleriskinner
  • Overheadtavler, filmlærreder og landkort
  • Rumdelere og skærmvægge

Vi kan give dig en smart tavle i høj kvalitet

Her hos Total Inventar betyder høj kvalitet meget. Vores produkter lever op til kravene om brugervenlighed, holdbarhed, design og ikke mindst et stort udvalg, og de er lavet af gode, rengøringsvenlige materialer. Vi har desuden en garanti på 25 år mod nedbrydning af overflade. Vi samarbejder med faglærere og -konsulenter, og vi kan dermed garantere de bedste tavleløsninger til dig og skolen/firmaet.

Vil du vide mere om Total Inventar og vores produkter? Du kan læse meget mere her på hjemmesiden eller downloade vores katalog, hvor du også kan finde vores vedligeholdelsesguide. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du velkommen til at skrive til os på mail: info@totalinventar.dk eller ringe til os på 86 80 47 11. 

Se mere her

Til forside
Print
Se sitemap

Total Inventar

Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg

 

Tlf.: 86 80 47 12

Fax: 86 80 47 12

CVR: 31 57 82 72